Priser på fotografering

Her et kort overblik over priser på fotografering.

Læs mere under de forskellige kategorier.

- Nyfødt: 1000,-

- Baby´s udvikling: 4x600,-

- Barn: 800,-

- Søskende/familie: 1000,- 

- Grupper: 1400,-

- Homesession: 1500,-

- Gravid: 1000,-

- Boudoir: 1200,-

- FineArt: fra 1000,-

- Konfirmation: fra 1000,-

- Bryllup: 2500,-

 

Billeder kan derefter købes fra 125,-. Digitale filer 250,- pr stk. Eller pakke priser der starter ved 1600,- for 8 filer. (Digitale filer er redigerede og i høj printbar opløsning.) Minimum bestilling af billeder/digitale filer/rammer er 500,-. 

Fælles for alle fotograferinger gælder følgende:

Selve fotograferingen faktureres/betales kontant på fotograferingsdagen. 

Efterfølgende modtaget I et link til jeres online billedegalleri, typisk efter 1-2 uger alt efter travlhed, og her kan I vælge hvad I ønsker at købe. Billederne er kun prøvebilleder, men de billeder der bestilles af, får en kærlig finpudsning inden de leveres til jer. (Der laves ikke urealistiske redigeringer, men små sår og lign. kan trylles væk. Dog vil svær eksem, øjnbetændelse osv ikke være inkluderes i prisen, så der anbefaler jeg, at I kontakter mig inden fotografering, hvis I er løbet ind i sådan noget.)

Når jeg har modtaget jeres bestilling, er den typisk klar til afhentning indenfor 14 dage (igen alt efter travlhed). Digitale filer sendes med et link til Wetransfer, hvor de skal downloades. Ordren kan også sendes efter aftale, prisen afhænger af ordren.

 

Tillæg: 

Kørsel 5,- pr km. t/r fra Hjørring.

Weekendtillæg +400,- ved fotografering lør, søn og helligdage.

 

Book tid her.