En stor dag

Gem minderne

I smukke, cool og anderledes billeder

En stor begivenhed, skal foreviges i de flotteste billeder!

Og det kan gøres på flere måder. Hvis I ønsker fotografering på selve dagen, så tilbyder jeg en samlet pakke, med optil 3 timers fotografering, som I bestemmer i hvilket tidsrum det skal ligge. Så foreviger jeg alt hvad jeg ser i det tidsrum vi har aftalt. Jeg kunne mødes med jer ved kirken, videre til portræt billeder af konfirmanden evt. også med familien, med til festen, hvor jeg tager billeder af bordpynt, gavebord, lokaler, og masser af stemnings billeder af gæsterne. Efterfølgende får I alle billederne digitalt, og har herved en stor del af dagen foreviget i skønne billeder.

Jeg kan også bookes til 30 minutters portræt fotografering.

Det er også en mulighed, at hoppe i tøjen igen efterfølgende. Fordelene er mange, men vigtigst, så er der helt RO til at få de skønne udtryk frem, og lege med opstillinger mm. Bonus er, at vi ikke skal passe så godt på tøjet, som på selve dagen, og det gir flere muligheder for federe billeder (skal vi på stranden og "Trash The Dress/Suit"?? Jeg er mega klar!) Og vi kan bestemme lidt bedre over vejret.

Priser...

* En konfirmations fotografering på selve dagen koster 5400,- (optil 3 timers fotografering. Pr.efterfølgende time +1500,-). Her får I alle billederne leveret digitalt, i høj printbar opløsning. Min. 300 stk.

Kørsel t/r fra Hjørring + 5,- pr. km udover 40 km.

OBS: Denne type fotografering kan kun bookes ved forespørgsel på info@louisebering.dk. Så tjekker jeg om datoen er ledig og vender tilbage.

 

* En konfirmations fotografering på hverdage koster 1000,- (optil 40 minutters fotografering).

* En konfirmations fotografering i weekender/helligdage koster 1400,- (optil 30 minutters fotografering).

+ evt. kørsel t/r fra Hjørring + 5,- pr. km

Derefter får I et login til billederne, og først når I ser hvad der er kommet ud af fotograferingen, skal I beslutte hvad I ønsker at købe. Der kan købes billeder fra 125,- (se alle priser og størrelser under fanen "fremkaldelse"). Digitale filer koster 250,- pr stk.

Men meget populært er de digitale pakker, med redigerede filer, i høj printbar opløsning:

8 filer 1600,-

13 filer 2000,-

20 filer 2400,-

+75.- pr. ekstra fil.

Tilkøb: Lån af blomsterkrans fra 200,- (skal bestilles nogle dage før)