Fotografering i naturen

Børn Familie

Grupper

De voksne skal med engang i mellem...

Altid gældende ved en fotografering hos mig er nøgleordene "tryghed og tillid". For hvis ikke jeg får det fra børnene, så får vi ikke de billeder alle parter drømmer om. Så det foregår helt stille og roligt, jeg springer ikke rundt med en bamse, og vil ha dem til at grine. De smiler til mig, når de er klar til det, og det gir ægte billeder.

Jeg har et lille studie på Klokagervej 65 i Hjørring, og her fotografere jeg primært de helt små, hvor vi ikke kan være vejrafhængig, eller de lidt større, som har større tålmodighed. Alle børn er velkommen i studiet, men for nogle børn er det slet ikke naturligt, at skulle sidde stille et bestemt sted igen og igen. Så her må I som forældre vurdere, om jeres barn/børn hellere skal med ud i naturen, hvor der er "højt til loftet" og fri leg. Studie billeder kan sin ting og naturen noget helt andet, vigtigst er, at vi får de billeder I som forældre drømmer om, og at oplevelsen også blir god.

Vejret er vi ikke herre over. Men i langt det meste vejr, kan man sagtens lave super flotte billeder, og det er et vilkår med udendørs fotografering. Jeg kan så ændre stedet for fotograferingen, hvis jeg mener, at der er et sted med bedre muligheder ud fra vejret. Dog kan vi ombooke, hvis jeg vurdere, at jeg ikke ville kunne lave nogle billeder, som jeg med stolthed vil ha mit navn på. 

Hvis I ønsker at bestemme lokationen for fotograferingen, skriv det i notefeltet ved bookningen, så jeg kan sætte mere tid af til kørsel. Det kan være ved jeres sommerhus eller andet sted som betyder meget for jer. Og ellers snakkes vi ved inden fotograferingen, og jeg finder en fin lokation efter jeres ønsker. Årstiderne skifter jo hele tiden, og jeg bruger meget tid på at finde de helt perfekte steder, til de forskellige årstider. Der kan være en fordel I, at jeg bruger de steder jeg kender rigtig godt, så vi kan bruge tiden og energien helt rigtigt.

Priser...

En søskende/familie fotografering koster 1000,- (optil 40 minutters fotografering).

En gruppe fotografering koster 1400,- (optil 60 minutters fotografering).

Derefter får I et login til billederne, og først når I ser hvad der er kommet ud af fotograferingen, skal I beslutte hvad I ønsker at købe. Der kan købes billeder fra 125,- (se alle priser og størrelser under fanen "fremkaldelse"). Digitale filer koster 250,- pr stk.

Men meget populært er de digitale pakker, med redigerede filer, i høj printbar opløsning:

8 filer 1600,-

13 filer 2000,-

20 filer 2400,-

+75.- pr. ekstra fil.

Tillæg:

Kørsel fra Hjørring +5,- pr km t/r.

Weekendtillæg +400,- ved fotografering lør, søn og helligdage.

Blomsterkrans 200,- (skal bestilles nogle dage før)