Bryllup

Levende og stemningsfyldte portrætter

De bedste minder fra den bedste dag

Den store dag skal foreviges i smukke portrætter.

Jeg har efterhånden 24 års erfaring med bryllups portrætter, trods mine "kun" 42 år. Denne dag er selvsagt helt magisk for brudeparret, men bestemt også for mig som fotograf. Det er en sand fornøjelse, at hygge med brudeparret alene, og forevige den boblende kærlighed.

Jeg tager både klassiske portrætter, hvor man er sikker på, at f.eks. hele kjolen kan ses, men mest af tiden bruger vi på levende og stemningsfyldte portrætter, hvor jeg så vidt muligt, får jer til at glemme, at I bliver fotograferet.

Hvis I har barn/børn, er de selvfølgelig mere end velkommen på billederne. Dog foretrækker jeg, at der f.eks. er en bedsteforældre/onkel eller anden, som de er trygge ved, som har ansvaret for dem under fotograferingen, så de enten starter med at blive fotograferet eller til slut, så jeg har alenetid med brudeparret med fuld fokus.

Priser...

En bryllups fotografering koster 2500,- (optil 60 minutters fotografering).

Derefter får I et login til billederne, og først når I ser hvad der er kommet ud af fotograferingen, skal I beslutte hvad I ønsker at købe. Der kan købes billeder fra 125,- (se alle priser og størrelser under fanen "fremkaldelse"). Digitale filer koster 250,- pr stk.

Men meget populært er de digitale pakker, med redigerede filer, i høj printbar opløsning:

8 filer 1600,-

13 filer 2000,-

20 filer 2400,-

+75.- pr. ekstra fil.

Tillæg:

Kørsel fra Hjørring +5,- pr km t/r.

(Weekend-tillæg er medregnet i prisen ved bryllups fotografering.)

(OBS: Jeg tilbyder desværre ikke kirke og fest fotografering, kun skønne portrætter.)