Bryllup

Sjove, smukke og fantastiske øjeblikke

skal fanges og gemmes for evigt

En bryllupsfotografering kan selvsagt ikke tages om, og derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige fotograf, der kan indfri jeres ønsker for billederne. Jeg mødes gerne med jer, til et helt uforpligtende møde, hvor jeg vil vise i billeder, hvad der er jeg kan tilbyde jer.

Jeg har 21 års erfaring og ved, hvad der kræves af en god fotograf; det handler om at være overalt, men uden at blive bemærket. Jeg skal indfange alle de øjeblikke og detalje, som I ikke når at registrere, da der sker så meget omkring jer. Og derfor er billeder så vigtige, da det kun er dem der er tilbage, når kagen er spist og kjolen ikke skal bruges mere. Billederne skal holde liv i minderne, fra en af de største dage i jeres liv.  

I forbindelse med bryllup er der forskellige pakker, man kan vælge i mellem. Uanset hviket pakke I vælger, så leveres alle billederne færdigredigerede og i høj printbar opløsning digitalt. Så har I muligheden for at gøre med billederne efterfølgende, hvad I ønsker. Jeg er selvfølgelig også behjælpelig med fotobøger, forstørrelser, takkekort mm, hvis I stadig ønsker den proffesionelle kvalitet.

I mit billedgalleri kan I finde inspiration til hvilken type bryllupsbilleder, I gerne vil have. Men fælles for dem er, at de er fyldt med stemning og glæde, både af jer og jeres gæster. Levende og uformelle. 

(Ved bookning betales et depositum på 1000,- som ikke tilbagebetales ved aflysning. Og ved aflysning senere end 3 måneder før dagen, betales halvdelen af den bestilte pakke.)

Portræt

Skønne billeder af brudeparret...

Læs mere

Kirke og Portræt

Når gæsterne også skal med...

Læs mere

Kirke, Portræt, Fest

Den perfekte pakke...

Læs mere

Fra makeup til brudevals

Når du ikke vil gå glip af noget...

Læs mere