Kvalitet og perfekt finish!

Alle billeder bestilt hos mig, blir printet på professionelt mat fotopapir, for bedste resultat, både med farvegengivelse og holdbarhed. Disse størrelser er eksempler, flere størrelser findes ved bestilling.

Print, opklæb, laminering og lærreds billeder: 

10x15    125,-

15x21    150,-

20x30    250,-

30x40    400,-      Opklæb +100,- Opklæb og laminering +200,-  Lærred +500,-

40x50    500,-      Opklæb +100,- Opklæb og laminering +250,-  Lærred +500,-

50x70    650,-      Opklæb +200,- Opklæb og laminering +325,-  Lærred +750,-

70x100  750,-      Opklæb +200,- Opklæb og laminering +425,-  Lærred +750,-

Digital fil (høj opløsning) 250,- pr stk (fordelagtige pakke priser) 

(Ved digitale filer fraskriver jeg mig ethvert ansvar mht farvegengivelse, udsnit mm ved egen fremkaldelse.)

 

Anbefaling...

På billeder fra 30x40 anbefales det at få et billede opklæbet på karton. Det sikre at billedet sidder flot i rammer i mange år frem, da luftfugtighed i et hjem typisk ændre sig i løbet af året, og det kan få billedet til at synke lidt sammen, specielt hvis rammen hænger på ydrevægge.

En laminering er en beskyttende plastoverflade der printes på billedet. Det beskytter mod sollys, insekter der kravler op bag glasset og andre ting der kan skade et billede. Derudover gir det bare et fantastisk flot finish, og gør billedet lidt levende at se på, da man så ikke har glas på rammen. Det har også den fordel, at når man ikke har glas på rammen, er billedet helt fri for genskin og kan betragtes fra alle vinkler, uanset lyset omkring. Og rammen bliver også væsentlig lettere at hænge op, specielt jo større billede, da et glas vejer en del, men et lamineret billede næsten vægtløst.

Lærreds billeder er bare det flotteste! Et helt unikt look, fint, rustikt og stadig tidsløst. Billedet blir printet omkring en 4 cm tyk blindramme, så billedet også blir rammen. Det er et kvalitets lærred, dvs. at billedet er printet ned i lærredet, inkl. en laminering (beskyttende overflade) i modsætning til billigere alternativer, hvor farven ligger oven på billedet, og derfor med tiden kan falme og nemt beskadiges. 

Kvadratisk er bare et fedt format! Men vær opmærksom på, at billedet blir beskåret i top/bund eller siderne, så motivet skal kunne passe til det. I nogle tilfælde mister billedet sin mening, og andre gange fremhæver det motivet. Er du i tvivl i forhold til dit billede, så tøv ikke med at kontakte mig inden bestilling for vejledning.

Find din ramme først...

Inden I bestiller billeder, kan det være en god ide at vide præcist hvor billedet/billederne skal hænge, så I får bestilt de rigtige størrelser. På min Instagram profil @boligindretning_med_billeder kan I finde masser af inspiration; små billeder, store billeder, lærreds billeder, collage vægge, rammer med mange billeder i en´ osv. Så ta´ et kig inden I bestiller. I er også meget velkommen forbi mit showroom i Hjørring, hvor I kan se forskellige muligheder og få min hjælp til at komme i mål med jeres ønsker.

Ekstra rabat...

Hvis I bestiller en digital pakke, og samtidig ønsker noget fint på væggen, give en gave mm, så får I -20% på billeder og rammer i 14 dage efter I modtager jeres login til billederne. 

Rammer fås i hvid, egetræ, bambus, brun, sort og sort alu.

Priser starter fra:  

10x15      80,-

15x21     100,-

20x30     140,-

30x40     200,- 

40x50     250,- 

50x70     380,- 

70x100   420,-      

(Kontakt mig med forespørgsel på flere størrelser.)

Besøg mig i Hjørring og se rammerne rigtigt, eller på min Instagram @boligindretning_med_billeder. Jeg kan også sende billeder, blot sendt mig en mail med forespørgsel på info@louisebering.dk.