Inden

FOTOGRAFERINGEN

Uanset hvilken type fotografering I har booket, så snakker vi om, hvad I ønsker af stil i billederne, og vælger sted ud fra det. Jeg bruger meget tid på, at finde de helt rigtige steder, der danne perfekte rammer omkring jeres fotografering, hvad end I er til et rustikt miljø eller mere rolige naturlige omgivelser. Men samtidig elsker jeg også at komme nye steder med mit kamera, så jeg kommer gerne til jeres yndlings sted, og finder hurtigt gode motiver der. Det kan være hjemme ved jer selv, ved bedsteforældrenes sommerhus der rummer mange skønne minder, eller andre steder der betyder noget særligt for jer.

Stylingen er vigtig...

Og mht. tøjvalg, så kan stylingen være alt afgørende for, om et billede fungere eller ej. F.eks. så fungere en Brøndby fodbold trøje altså ikke på en romantisk kornmark;0) Hvis I ønsker at have kraftige farver på tøjet, så koordiner gerne, så hvis lille Laura har en gul nederdel på, så kunne mor have et gult tørklæde på, så farverne går igen. Alle behøver ikke at have noget gult på, der er mange farver der vil passe flot dertil. Og basis farver som sort, hvid, grå og blå, passer stort set til alt. Og hvis I er 4 personer, så ikke tre i sort, og en i hvid, eller en neon pink kjole, der stjæler alt opmærksomheden;0)

Det vigtigste til denne årstid er dog, at børnene ikke fryser! For så kan de simpelthen ikke koncentrere sig om at blive fotograferet. Så gi dem endelig lag på lag på, dvs. et par strømpebukser på under bukserne, og ekstra trøjer og/eller en vest. Så kan vi også undvære den store vinterjakke, som børnene bliver helt væk i;0) Strikkestrøjer gør sig altid super flot på billeder, samt cowboy tøj, og er mere hyggeligt at kigge på, end vinterjakker.  

Til børn har jeg f.eks. tyl skørter, hårbånd, kasketter mm som kan lånes. Jeg har også gravide kjoler til den flotte runde mave. Det medbringes hvis aftalt.

Få helt unikke, sjove og anderledes billeder...

Jeg har også mulighed for at medbringe større rekvisitter, som en gammel sofa til at stille i vandkanten, en stige som børnene kan klatre på mm. Det vil komme et lille tillæg hertil, men det aftales alt efter opgaven. Jeg har også mindre rekvisitter, som en gammel potte, 3-hjulet cykel mm. Vi kan også lege med balloner, eller en flot kage til 1 års fødselsdag, ideérne er mange;0) 

Efter

FOTOGRAFERINGEN

Efter vi har taget en masse skønne billeder, så modtager I inden for ca. 14 dage en cd med de færdigredigeret billeder. De eneste billeder jeg sortere fra er dem der ikke dur, ellers får I alle de øvrige billeder (typisk mellem 50-90 billeder, alt efter type fotografering).

Indret med billeder, og få et personligt touch...

Og når I har fået taget så skønne billeder, så husk at bruge dem. De skal op at hænge, så I får glæde af dem hver dag. Og jo større jo bedre;0) Mulighederne er så mange, til at få lavet en unik løsning, som passer til netop jeres hjem, og jeg guider jer hele vejen. Jeg laver også helt unikke fotobøger, hvis I gerne vil have alle billederne til flot fremvisning.  

I har også muligheden for selv at få printet af billederne, da de leveres i høj opløning. Jeg fraskriver mig dog et hvert ansvar, for farver, udsnit mm. på billeder der ikke er printet igennem mig. Husk at kvalitet og pris ofte hænger sammen;0)

Her på siden kan I også se min nye webshop, med smukke rammer i bedste danske håndlavet kvalitet. Rammerne er nogle jeg selv har designet, da jeg synes der manglede noget til mange billeder, men uden at det larmer/roder når man hænger det op.

I kan også følge min instagram profil @webshop_smukke_rammer hvor der vil være masser af inspiration, med hvordan kunderne bruger deres rammer/billeder i hjemmet.

Få glæde af dine billeder

  • Få billederne i en fotobog
  • Se billederne på dit tv, iPad/tablet m.v.
  • Ram billederne ind og sæt dem på reolen
  • Print på canvas/lærred, som giver et flot rustikt look
  • Mulighederne er mange. Ring og hør nærmere