Inden

FOTOGRAFERINGEN

Uanset hvilken type fotografering I har booket, så snakker vi om, hvad I ønsker af stil i billederne, og vælger sted ud fra det. Jeg bruger meget tid på, at finde de helt rigtige steder, der danne perfekte rammer omkring jeres fotografering, alt efter årstiden, og hvad end I er til et rustikt miljø eller mere rolige naturlige omgivelser. Men samtidig elsker jeg også at komme nye steder med mit kamera, så jeg kommer gerne til jeres yndlings sted, og finder hurtigt gode motiver der. Det kan være hjemme ved jer selv, ved bedsteforældrenes sommerhus der rummer mange skønne minder, eller andre steder der betyder noget særligt for jer. Men specielt i det kolde halvår, kan der være en fordel i, at jeg vælger sted, så vi kan bruge tiden og energien bedst muligt.

Vejret er vi ikke herre over. Men i langt det meste vejr, kan man sagtens lave super flotte og fede billeder, og det er et vilkår med udendørs fotografering. Jeg kan så ændre stedet for fotograferingen, hvis jeg mener, at der er et sted med bedre muligheder ud fra vejret. Dog kan vi ombooke, hvis jeg vurdere, at jeg ikke ville kunne lave nogle billeder, som jeg med stolthed vil ha mit navn på. Men jeg har lavet fede paraply-billeder, da det nogen gange ikke er en mulighed at ombooke de større grupper.

Stylingen er vigtig...

Tøjet er rigtig vigtigt på et billede, men skal ikke se vigtigt ud. Dvs. at jeres påklædning skal harmonere i stil og farver, men uden at I behøver at være ens. Store mønstre og motiver fungere aldrig godt på et billede, gerne enkelt, roligt og tidsløst, så det er menneskerne der får opmærksomheden.

Og tænk gerne over hvor vi skal fotografere, hvad farver årstiden har. F.eks vil en brændt orange kjole ikke gøre sig godt på en strand en sommer dag med lyseblå himmel, men der imod et super valg til en efterårsdag. Og hvis I er 4 personer, så ikke to i sort, en i hvid, eller en neon pink kjole, der stjæler alt opmærksomheden. Er I i tvivl, så tænk enkelt f.eks. cowboy bukser og en lys overdel. Jeg rådgiver meget gerne inden fotograferingen, og ellers medbring lidt ekstra tøj til fotograferingen, så kan jeg hurtigt hjælpe med at vælge.

I den kolde årstid er det meget vigtigt at børnene ikke fryser! For så kan de simpelthen ikke koncentrere sig om at blive fotograferet. Så godt med tøj på, et par strømpebukser på under bukserne, og ekstra trøjer og/eller en vest. Så kan vi også undvære den store vinterjakke, som børnene bliver helt væk i. Strikkestrøjer og lag på lag tøj gør sig altid super flot på billeder, og er mere hyggeligt at kigge på, end vinterjakker.  

Jeg har også forskelligt beklædning der kan lånes gratis, specielt til de små om sommeren, både piger og drenge. Det er gammel/retro stil, som buksedragte, strikket /blonde kjoler mm. Til gravide/boudoir har jeg masser af oversize skjorter, cardigans osv, så vi kan vise/fremhæve det vi ønsker at sætte fokus på. Sammen finder vi stilen der passer til dig.

Efter

FOTOGRAFERINGEN

Efter vi har taget en masse skønne billeder, så modtager I indenfor 14 dage et login til et online galleri, hvor I kan vælge det I ønsker at købe, af billeder, rammer, digitale filer mm.

Indret med billeder, og få et personligt touch...

Og når I har fået taget så skønne billeder, så skal de op på væggen, så I får glæde af dem hver dag. Jeg har en profil på Instagram @boligindretning_med_billeder, hvor I kan hente masser af inspiration fra mine andre kunder, og se hvordan de har brugt deres billeder. Måske I kan få en ide til jeres billeder og vægge.

Jeg har et showroom i Hjørring, hvor I kan se alle rammelister, og et stort udvalg af de rammer jeg sælger. Få råd og vejledning til hvor stort billedet på jeres væg egentlig skal være, for at få de helt rigtige proportioner. Blot kontakt mig for en aftale.

Alle billeder og rammer jeg leverer, er i den bedste danske håndlavede kvalitet.

I har også muligheden for selv at få printet af billederne, da de leveres i høj opløning. Jeg fraskriver mig dog et hvert ansvar, for farver, udsnit mm. på billeder der ikke er printet igennem mig. Husk at kvalitet og pris ofte hænger sammen.