"At lege med det naturlige lys er min store passion. To billeder bliver aldrig ens, men lige unikke, hvad end solen skinner fra en skyfri himmel, eller om der er 1 meter sne."

Hvem er Louise??

Jamen jeg er bare mig;0) Jeg er 43 år og bor i Hjørring sammen med min datter på 13 år. 

Jeg har efterhånden haft et kamera i hånden i mere end halvdelen af mit liv, da jeg startede som 18 årig. Jeg har derfor erfaring fra mange forskellige type fotograferinger, men i maj 2012 startede jeg som selvstændig, da jeg udelukkende ville lave det jeg brændte for. Så alt hvad I ser her på siden, det laver jeg med største lyst og lader kreativiteten blomstre. Min hjerne er altid i kreativ bevægelse, og jeg kan stadig ikke få nok. 

 

Boligindretning...

Er en anden stor passion jeg har. Både renovering og indretning, farvesammensætninger, personlig stil og meget mere. Og mange af de samme ting bruge jeg også når jeg laver mine billeder, så der skal tænkes på de mindste detaljer INDEN billederne tages som tøjvalg, baggrund osv.

Og kombinationen af mine interesser, har fået mig til at kaste mig over en Boligstylist uddannelse, så jeg endnu bedre kan rådgive jer omkring hvordan I får jeres billeder super flot på væggen i de rigtige størrelser, valg af rammer mm. For der er så mange fede, flotte og anderledes muligheder, som jeg brænder for at vise! Og her kan I finde inspiration på mine sider på FB/Instagram "Boligindretning_med_billeder", hvor jeg har fået lov at vise billeder fra mine kunders hjem, hvad de har valgt med deres billeder, så måske det kan give dig ideer til over din sofa, entreén eller andre steder i huset. Og finder du noget du synes om, så kontakt mig endelig, og jeg hjælper jer i mål.

Selvom billeder altid har fyldt meget i mit liv, så føler jeg stadig kun lige jeg er begyndt! Så jeg fortsætter ydmyg og taknemmenlig på min vidre rejse, og du skal være så velkommen med.

Kh Louise

Pssst...hvis I spørger mig, så er billeder den bedste investering man kan lave!