"At lege med det naturlige lys er min store passion. To billeder bliver aldrig ens, men lige unikke, hvad end soler skinner fra en skyfri himmel, eller om der er 1 meter sne."

Louise

Jeg hedder Louise Bering, er 39 år og bor i Hjørring sammen med min datter på 9 år. 

Jeg havde min første bryllups fotografering i år 2000, og har altid interesseret mig for billeder, da jeg er opvokset med et kamera, da min far også er fotograf. Så billeder har altid haft en rigtig stor betydning for mig, og det vil jeg gerne videregive til andre.

 

Min historie...

Jeg har i mange år arbejdet med fotografering i et almindeligt atelier, men det blev simpelthen for kedeligt! Derfor sprang jeg ud som selvstændig i foråret 2012, da jeg ville noget andet med mine billeder. Jeg begyndte at bruge naturen meget, da skønne Danmark har så mange muligheder. Efter lidt tid, åbnede jeg et 200 kvm stort atelier, hvor jeg lavede mange forskellige baggrunde, med gamle gulvbrædder, beton mur mm. Jeg forsøgte at bringe naturen indenfor, så jeg kunne fotografere hele året rundt uanset vejr og vind. Men efter et stykke tid, mærkede jeg efter, og jeg manglede simpelthen naturen i mine billeder! At lege med det naturlige lys er bare min store passion. To billeder bliver aldrig ens, men lige unikke, hvad end soler skinner fra en skyfri himmel, eller om der er 1 meter sne. Efter min mening, kan man fotografere udendørs hele året, det er bare et spørgsmål om påklædning og ideer dertil;0) Og det er det levende, nærheden, og det naturlige, som jeg bare må fange i mine billeder, ellers fungere det ikke for mig. Så ved en fotosession hos mig, der leger vi os igennem det, så vi fanger jer netop som I er.

Min vision...

Jeg vil glæde mig til at lave nogle helt fantastiske billeder, som vi bringe stor glæde, mange år frem. Og jeg har masser af (skøre) ideer, så sammen skal vi nok få lavet lige de billeder, som I drømmer om. For billeder er så værdifulde, da de holder minderne i live, fra en tid der aldrig kommer igen. Så en fotograf er ikke kun til livets store dage, som konfirmation og bryllup, men også til at fange familien i det sted i livet, I er lige nu. Så hvis I spørger mig, så er billeder den bedste investering man kan lave;0)