Fotografering i naturen, hjemme 
hos dig selv eller i mit lille studie

Boudoir

NYT! Da disse billeder er ret private, har jeg lavet en lukket KVINDE gruppe på facebook, hvor jeg viser de smukke billeder, og vi booster hinanden, og hylder den helt normale kvindekrop! Find gruppen "Louise Bering BOUDOIR" og få inspiration til dine billeder;0)

Denne fotografering kan både bruges som morgengaven til din udkårne, men bestemt også til dig selv! En ren selvforkælelses gave, hvor vi vil lave nogle rigtig lækre billeder af dig, som du vil blive stolt over, det tør jeg godt at love dig. Vi har alle vores gode sider, uanset størrelse, hårfarve mm, og det er op til mig at fange netop dine. Du bestemmer rammerne omkring fotograferingen, om vi skal på stranden, i en kornmark, eller om vi skal kombinere det rustikke med det feminine og vælge et sted med gammelt beton mm. Billederne kan også laves hjemme ved dig selv. Det vil give billederne en personlig kant, dog kræver det lidt plads og et godt lys indfald, men det kan vi snakkes ved om, hvis det ønskes. En fotografering hvor vi hygger os, og du vil ikke fortryde dette selvtillids boost! ;0)

Jeg har masser af beklædning, som kan lånes gratis. Både kjoler, kimonoer, tylskørter osv osv osv, for her handler det nemlig ikke om at være så nøgen som muligt, men en SMUK stemning i billederne, hvor vi kun viser det, som du har det godt med, og lader resten være op til fantastien;0)

Book din tid her:

www.fotograflouisebering.onlinebooq.dk

Fra 800,-

Priser fra 800,- for fotografering + køb af billeder fra 70,-.

(Kørsel +5,- pr km t/r Hjørring)
(Weekend/helligdage tillæg +400,-)

Tid bookes her:

www.fotograflouisebering.onlinebooq.dk