Fotografering i naturen, hjemme 
hos dig selv eller i mit lille studie

Boudoir

Vildeste selvtillids boost!!

Denne fotografering kan både bruges som morgengaven til din udkårne, men bestemt også til dig selv! En ren selvforkælelses gave, hvor vi vil lave nogle rigtig lækre billeder af dig, som du vil blive stolt over, det tør jeg godt at love dig. Vi har alle vores gode sider, uanset størrelse, hårfarve mm, og det er op til mig at fange netop dine. Du bestemmer rammerne omkring fotograferingen, om vi skal på stranden, i en kornmark, eller om vi skal kombinere det rustikke med det feminine og vælge et sted med gammelt beton mm. Billederne kan også laves hjemme ved dig selv. Det vil give billederne en personlig kant, dog kræver det lidt plads og et godt lys indfald, men det kan vi snakkes ved om, hvis det ønskes. Jeg har også et lille studie i Hjørring, hvor vi kan hygge os. Uanset hvad, så er det en fotografering du vil ikke fortryde!

Jeg har masser af beklædning, som kan lånes gratis. Både oversize skjorter/strik, kimonoer, tylskørter osv, for her handler det nemlig ikke om at være så nøgen som muligt, men en SMUK stemning i billederne, hvor vi kun viser det, som du har det godt med, og lader resten være op til fantastien;0)

Du må gerne medbringe noget af følgende:

- forskellig farvet undertøj

- jeans 

- bodystocking

- stiletter

- kærestens skjorte

Kom gerne i løstsiddende tøj og undgå helst bh, strømper og andet der laver mærker i huden.

Da disse billeder er ret private, har jeg lavet en lukket KVINDE gruppe på facebook, hvor jeg viser de smukke billeder andre har været så seje at få lavet og givet lov til at blive fremvist. En gruppe hvor vi booster hinanden, og hylder den helt normale kvindekrop! Find gruppen "Louise Bering BOUDOIR" og få inspiration til dine billeder;0)

Priser...

En Boudoir fotografering koster 1200,- (optil 60 minutters fotografering).

Derefter får du et login til billederne, og først når du ser hvad der er kommet ud af fotograferingen, skal du beslutte hvad du ønsker at købe. Der kan købes billeder fra 125,- (se alle priser og størrelser under fanen "fremkaldelse"). Digitale filer koster 250,- pr stk.

Men meget populært er de digitale pakker, med redigerede filer, i høj printbar opløsning:

8 filer 1600,-

13 filer 2000,-

20 filer 2400,-

+75.- pr. ekstra fil.

Tillæg:

Kørsel fra Hjørring +5,- pr km t/r.

Weekendtillæg +400,- ved fotografering lør, søn og helligdage.

Blomsterkrans 200,- (skal bestilles nogle dage før)