Coolness...

Trash

the dress

Dette er kun for de seje, der ønsker skøre, flotte og anderledes bryllupsbilleder, som ikke mange andre har.

Hænger bryllupstøjet bare i skabet, eller skal tøjet alligevel sendes til rens efter den store dag, så hop i det igen, og få taget de fedeste billeder! Flere har meldt tilbage, at det er de billeder de er mest glade for, og ikke portrætterne fra selve dagen. Her er der en total afslappet stemning og ingen tidspres, så vi har god tid til at hygge os og ha det vildt sjovt. Og da vi ikke skal passe så godt på tøjet, som på selve dagen, så kan vi lave nogle federe billeder. Vil understrege, at jeg på ingen måde ødelægger tøjet, men en rensning må påregnes bagefter.

Hvad stil I billederne I ønsker, er op til jer. Den oplagte er på stranden, hvor I kan plaske med vand;0) Men alt efter årstid, så kan det også f.eks. være i en skov i efterårs farver, kastende med blade og ligge i dem. Det kan være rustikke omgivelser, med beton og andet ”skrammel”, hvor vi kombinere det rustikke med det feminine. Vi kan også kaste med maling, i alle regnbuens farver, eller spise flødeskums kager og ”hjælpe” hinanden lidt med det;0)

Dette er uden tvivl en af mine yndlings fotograferinger, både fordi det er vildt sjovt, men mest fordi billederne bare bliver så fede! Både grin og glæde, men også nogle seriøse billeder, med stærke udtryk.

I vil ikke fortryde disse billeder, det tør jeg godt at love jer ;0)